Viceprimarul Daniela Coţa, după Cupa „Viitorul”: „Ce a realizat Daniel Sabou la Hereclean este un lucru extraordinar”

Invitată la cea de-a IX-a ediţie a Cupei „Viitorul”, viceprimarul Daniela Coţa a participat atât la festivitatea de deschidere de pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, cât şi la festivitatea de premiere ce a avut loc la Baza Sportivă din Hereclean.

Chiar dacă este membru în Consiliul de Administraţie al clubului FC Zalău, viceprimarul municipiului Zalău nu a ezitat să laude acţiunea pe care o organizează managerul Daniel Sabou în luna august a fiecărui an. „Vreau să felicit organizatorii, în mod special pe domnul Daniel Sabou, pentru că a reuşit să adune un număr impresionant de copii pe care să-i înveţe să lupte pentru victorie şi să-şi dorescă să fie din ce în ce mai buni. Este lăudabil că domnul Sabou a reuşit să aducă la Zalău şi în împrejurimi un număr impresionant de copii, antrenori şi părinţi”.
Daniela Coţa a rămas impresionată şi de Baza Sportivă de care dispune clubul Viitorul Zalău. „Ceea ce s-a realizat la Hereclean este un lucru extraordinar, mai ales că, din câte am înţeles, s-a făcut cu fonduri destul de puţine. Nu pot decât să-i felicit pe cei care au reuşit să construiască această bază sportivă. Au reuşit să ne arate că, dacă vrei ceva cu adevărat, poţi să obţi”, a mai precizat edilul zălăuan.
Întrebată ce părere are despre evoluţia echipei FC Zalău în partidele de verificare, Daniela Coţa a precizat că „după rezultatele obţinute de FC Zalău în meciurile amicale, nu pot să mă declar mulţumită de parcursul pe care l-a avut în această vară. Sper ca noul antrenor, împreună cu cei din conducere, să reuşească să formeze o echipă competitivă. Până acum, în meciurile amicale, nu au rezultate mai bune decât au avut în sezonul trecut, dar sperăm ca până vineri, când începe campionatul, lucrurile să se îndrepte şi să avem, într-adevăr, o echipă”.

One Thought to “Viceprimarul Daniela Coţa, după Cupa „Viitorul”: „Ce a realizat Daniel Sabou la Hereclean este un lucru extraordinar””

  1. Anonim

    pacat ca domna vice primar nu spune dc nu se modernizeaza stadionul municipal,cu ala ar trebui sa se ocupe ca e in cons de administratie la fc zalau nu de viitorul zalau,stadionul municipal arata in ultimul hal si pe uni intereseaza rezultatele din amicable,dar pasca ce a facut in 8 ani de zile nimika si azi a pierdut in cupa cu tarlungheniul asa mare antrenor e pasca ,ar trebui sa lasam pe baieti de la fc zal in pace sa se regateasca in liniste pentru noul sezon nu sa bagam strambe in echipa domnule ziarit

Leave a Comment